O nama

Osnovni cilj registrovanja preduzeća u početnoj fazi je bio u aktivnom rešavanju problema tehnološkog viška radnika Lola Korporacije (Ivo Lola Ribara – Železnik). U ovom periodu smo raspolagali ograničenim tehničko-tehnološkim  mogućnostima. Oprema sa kojom smo raspolagali u to vreme nam je omogućavala proizvodnju registratora A4N, A5N i A4U. Osim toga, proizvodili smo i raznu blokovsku robu A4, A5 i A6 formata (računi, otpremnice, dostavnice, specifikacije dnevnog pazara i sl.) kao i druge pojedinačne obrasce za finansijsko-komercijalno poslovanje.
Medjutim, u kasnijoj fazi razvoja, a naročito zahvaljujući ogromnoj finansijskoj pomoći Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja RS (sektora za industriju i sektora za zapošljavanje) značajno smo proširili i povećali proizvodne kapacitete, gde se naročito izdvajaju kapaciteti za proizvodnju ambalaže od hromokartona (tripleksa) gramature od 280-400 grama, ambalaže od kaširanog mikrovala, kao i transportne ambalaže od valovite lepenke.
Preduzeće trenutne razvija značajne proizvodne kapacitete iz prehrambene oblasti što će obezbediti sledeće proizvode: testenine, smrznuto testo, peciva, domaće kolače, štampani keks i druge konditorske proizvode.

Lola Preduzetništvo se trenutno nalazi u procesu podržavljenja kapitala, što je u skladu sa odlukom Vlade RS, po kojoj će se nad svim preduzećima koja imaju status preduzeća koja zapošljavaju OSI (više od 50% zaposlenih radnika su OSI, shodno novom Zakonu) sprovesti postupak podržavljenja kapitala.

Kada Vas neko upita možete li da uradite neki posao, recite:

«Nego šta!»

- Teodor Ruzvelt-